EINDHOVEN

EINDHOVEN

 

 

Nergens in het zuiden is een dag winkelen zo compleet. Winkels, grote warenhuizen, leuke speciaalzaakjes, gezellige terrassen. Eindhoven heeft een zeer breed winkelaanbod, alle bekende formules zijn aanwezig. De grote overdekte winkelcentra, met ieder een geheel eigen sfeer, maken deze winkelstad helemaal compleet.

 

In de verschillende straten en pleinen zijn voldoende lunchrooms, cafés, koffiecorners en restaurants te vinden voor een gezellige stop tijdens een dag winkelen. Alles in de binnenstad is op loopafstand bereikbaar. Ook parkeren kan lekker dichtbij in één van de vele parkeergarages/ plaatsen in en rondom het centrum.

 

PIAZZA CENTER

PIAZZA CENTER

 

 

 

 

 

 

 

 

Piazza Center, een overdekt winkelcentrum aan het 18 Septemberplein, hartje binnenstad. Piazza is fashion, trends en lifestyle. Vier verdiepingen, een unieke ambiance met veel ruimte en licht, bekende merken en gegarandeerd geslaagd shoppen.

SHOPZONDAG

SHOPZONDAG

 

In Piazza Center is het elke zondag shopzondag van 12.00 tot 17.00 uur! Je kunt dus 7 dagen per week komen winkelen!

 

ACTIES

ACTIES

Profiteer regelmatig van leuke acties via onze social media! En natuurlijk het laatste fashionnieuws en interessante tips voor een prachtige outfit. Follow us!

 

LEES MEER

 

NEWZ
X

Wil je op de hoogte blijven van het

laatste fashion nieuws? Vul je email in

en ontvang Piazza Newz.

<widget> <id>4</id> <onload>onLoadForm</onload> </widget>

STEMMEN
X

Om te stemmen dient u uw e-mailadres in te voeren.Dit e-mailadres wordt gebruikt om u een e-mail te sturen waarmee u uw stem kunt bevestigen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.